Minőségpolitika 2020-06-09T13:18:51+00:00

MINŐSÉGPOLITIKA

Minőségpolitika

CertopA Hőgyészi Agrokémiai Kft. a régió meghatározó mezőgazdasági inputanyag kereskedelmi vállalata. Tolna megyében piacvezető a műtrágya, vetőmag és növényvédő szer eladások területén, szükség esetén szaktanácsadást is végez. Integrátori minőségben finanszírozást is biztosít és bekapcsolódik a termények felvásárlásába, értékesítésébe. A nyereséges gazdálkodást a cég vagyoni gyarapodását eredményező működést szilárd üzleti filozófiai alapok támasztják alá, amelynek építőkövei az alábbiak:

  • A piaci kapcsolatokban a kölcsönös gazdasági előnyök biztosításán nyugvó partnerkapcsolat
  • Partnereink magas színvonalú, egyénre szabott, teljes körű kiszolgálása mind a forgalmazott termékeket illetően, mind pedig a szaktanácsadás területén
  • A Hőgyészi Agrokémiai Kft. érdekeinek szem előtt tartásával a mindenkori megrendelői követelmények kielégítése
  • A vevői elégedettség folyamatos figyelemmel kísérése, és az elégedettség növelési lehetőségeinek keresése
  • A munkatársak bevonása a tervezés, szervezés és irányítás folyamataiba
  • A pénzgazdálkodás területén a stabilizációs program megvalósítása (szilárd banki háttér, folyamatos likviditás, a kintlévőségek alacsony szinten tartása, ésszerű kockázatvállalás, alapos piaci és vevő ismeret)
  • A Hőgyészi Agrokémiai Kft. vezetése a célok elérése érdekében kinyilvánítja teljes elhatározottságát arról, hogy tevékenységét az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány, valamint a vonatkozó jogszabályok előírásainak maradéktalan betartásával végzi. A vezetők aktívan közreműködnek a minőségirányítás teljes körű szervezésében és végrehajtásában.

Fontos feladatunknak tekintjük a szükséges erőforrások biztosítását mind humán, mind tárgyi, mind pénzügyi vonatkozásban. Ennek érdekében tervszerű képzéseket, oktatásokat szervezünk dolgozóink számára, kialakítjuk és fenntartjuk a minőségtudatos munkavégzést. Erőforrásainkat, infrastrukturális hátterünket folyamatosan fejlesztjük.

A szolgáltatási folyamatainkban közreműködő külső partnereinktől (beszállítók, alvállalkozók) is elvárjuk az üzletpolitikai irányelvek iránti elkötelezettséget, valamint, hogy tevékenységükkel maradéktalanul járuljanak hozzá szolgáltatásunk kifogástalan minőségéhez. Üzletpolitikánkkal keretet kívánunk biztosítani rövid-, és hosszú távú céljainknak, melyeket a szolgáltatásunk színvonalának folyamatos fejlesztése érdekében tűzünk ki.

Szakály, 2017. 01. 01.

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal!

+36 74 488 343 | hak@ak-hogyesz.hu

TOVÁBB